loading animation

Sugen på nya utmaningar?

Vi ska bli Sveriges bästa arbetsförmedlare. För att lyckas behöver vi kompetenta och ansvarsfulla medarbetare på vår resa. Brinner du för att coacha människor till arbete eller studier? Tror du likt oss att alla har rätt till en möjlighet att försörja sig själva? Då kan det vara dig vi letar efter.

För oss är det viktigt att vara nära de som behöver oss och därför finns vi idag på ett hundratal orter runtom i landet. Det ger oss möjlighet att skapa effektiva processer som hjälper våra kandidater och samarbetspartners att nå sina mål

Vi tror på

Att vara personliga

Vi är okomplicerade, flexibla och engagerade i att förstå våra kandidaters och samarbetspartners ambitioner samt mål. Genom nära samarbeten strävar vi efter att inte bara inspirera utan också att bygga hållbara relationer som gynnar alla parter över tid.

 

Att bygga kompetens

Vi är övertygade om att nyckeln till framgång är att matcha rätt person med rätt verksamhet, jobb eller studier. Vår ledstjärna är att vi och våra kandidater, liksom våra samarbetspartners, alltid ska sträva efter kontinuerlig utveckling och kompetenshöjande åtgärder.

 

Att ta ansvar

Vi ska inte bara sätta våra kandidater i jobb, på våra axlar vilar även ett ansvar att ge dem en möjlighet till utveckling och en karriär. Vårt åtagande är att vara pålitliga, hålla våra löften och leverera den bästa möjliga servicen till våra kandidater och samarbetspartners.

Ta nästa steg i din karriär