loading animation

Sugen på nya utmaningar?

Vi ska bli Sveriges bästa arbetsförmedlare. För att lyckas behöver vi kompetenta och ansvarsfulla medarbetare på vår resa. Brinner du för att coacha människor till arbete eller studier? Tror du likt oss att alla har rätt till en möjlighet att försörja sig själva? Då kan det vara dig vi letar efter.

För oss är det viktigt att vara nära de som behöver oss och därför finns vi idag på ett hundratal orter runtom i landet. Det ger oss möjlighet att skapa effektiva processer som hjälper våra kandidater och samarbetspartners att nå sina mål

Våra kärnvärden

Personliga

Vi vill inspirera och hjälpa våra kandidater och partners att nå sina mål. Varje resa och process är unik och det är bara genom att arbeta tillsammans som vi kan komma framåt. Genom att fokusera på ambition, mål och kompetens kan vi bygga starka relationer som varar länge och gynnar oss alla.

 

Kompetenta

Med vår lokala förankring, långa erfarenhet och vårt breda nätverk ser vi till att vara effektiva, utan att kompromissa med kvaliteten i vårt löfte. För vi är övertygade om att nyckeln till framgång, för både individer och företag, är att matcha rätt person med rätt verksamhet och jobb.

 

Ansvarstagande

Vi ska inte bara sätta våra kandidater i jobb, på våra axlar vilar även ett ansvar att ge dem en möjlighet till utveckling och en karriär. Det är så vi skapar varaktig förändring, bygger förtroende och stolthet, både bland våra medarbetare såväl som våra kandidater.

Ta nästa steg i din karriär