loading animation

Om oss

Ett jobb i taget mot ett bättre samhälle

Vårt mål är att ge alla, oavsett bakgrund, en chans att nå sina mål och skapa en ny framtid. Vi förstår att alla har olika vägar framför sig i livet och att det ibland kan behövas extra stöd. Med utbildning och matchning stöttar vi dig för att du ska kunna hitta jobb och klara dig själv. För tillsammans kan vi minska utanförskapet och göra arbetsmarknaden mer rättvis för alla.

Allt började 2018

Vi har lång erfarenhet av att framgångsrikt matcha kandidater med arbetsgivare och kompetenshöjande aktiviteter. Givetvis med dess behov, mål och förutsättningar i fokus.

Hos oss kan du gå Svenska för invandrare eller läsa upp dina betyg från grundskolan och gymnasiet. Dessutom erbjuder vi utbildningar inom specifika yrken samt tillhandahåller karriärvägledning. Allt för att du ska så effektivt som möjligt komma vidare till ditt nästa steg i livet.

Varje dag lämnar 8 personer oss för jobb eller utbildning

Vi finns idag på cirka 70 kontor runtom i landet eftersom vi lägger stor vikt vid att vara nära våra deltagare och samarbetspartners. Det ger oss möjlighet att skapa effektiva processer som hjälper våra kandidater och samarbetspartners att nå sina mål.

 

3000
+
Antal deltagare vi har fått ut i arbete.
99
Antalet dagar i snitt det tar en deltagare att komma ut i arbete.
8
Antalet deltagare som lämnar oss varje dag för studier eller arbete.
125
+
Antal företag vi har hjälpt att hitta rätt personal till.

Jobba hos oss

Brinner du för att coacha människor till arbete eller studier, i så fall kan du vara rätt person för oss. Eyes4work håller på att bygga Sveriges bästa arbetsförmedlare och vi behöver kompetenta och ansvarsfulla medarbetare på vår resa.

Eyes4work + Tranpenad

Vi ägs sedan 2022 av Tranpenad – en av Sveriges största aktörer inom bemanning- och driftpartnerlösningar för lager, logistik, e-handel, industri och produktion med cirka 2000 anställda konsulter samt sex regionkontor runtom i Sverige.