loading animation

Arbetssökande

Vi hjälper dig
till ditt nästa jobb

Varje dag lämnar åtta deltagare våra matchningstjänster för att påbörja ett nytt jobb eller starta en utbildning. Med hjälp av vår lokalt förankrade personal och ambitiösa samarbetspartners, arbetar vi för att utbilda och matcha dig mot arbetsmarknaden så du får möjlighet att nå dina mål.

Rusta & Matcha

Rusta & Matcha är en tjänst som vi tillhandahåller på uppdrag av Arbetsförmedlingen. Tjänsten är till för dig som behöver en extra hjälpande hand för att snabbt nå dina mål och komma in på arbetsmarknaden.

Vuxenutbildning

Hos oss hittar du en mängd olika utbildningar för vuxna. Vi erbjuder stöd om du vill läsa in ämnen från grundskolan eller gymnasiet, gå en yrkesutbildning eller om du vill plugga svenska för invandrare.

Vi söker dig som söker ett jobb

Vi arbetar för att du ska få möjlighet att skapa en meningsfull tillvaro eftersom vi är övertygade om att alla har en plats på arbetsmarknaden. Och tillsammans med dig hjälper vi dig att hitta din, för vi vet hur viktigt ett jobb är i människors liv.

Dina mål i fokus

Hos oss får du alltid en personlig handledare som hjälper dig att ta fram en tydlig plan för att nå ditt drömjobb. Kanske har du kunskaperna som krävs och då kan vi matcha dig direkt med ett jobb. Saknar du däremot kompetens så hjälper vi dig att ta fram en tydlig plan för hur du ska nå ditt drömjobb.

Finns det något du undrar över?

Vi har samlat de vanligaste frågorna som vi får skickat till oss.

När kommer mitt välkomstmail?

arrow-down

Vi använder oss av en digital plattform som heter Workbuster och därmed kommer välkomstmailet från Workbuster och inte från Eyes4work. När du har öppnat det står det tydligt att vi har skickat meddelandet. Du behöver skapa ett deltagarkonto i Workbuster för att ta del av information från oss. Följ anvisningarna i välkomstmailet för att välja ett lösenord. Hittar du inget mail från Workbuster i din inkorg kolla skräpposten. Har du svårigheter med att skapa ett deltagarkonto eller inte hittar välkomstmailet överhuvudtaget ber vi dig kontakta regionchefen för den orten du är anvisad till. Kontaktuppgifterna hittar du på vår hemsida under respektive ort.

Vid sjukfrånvaro ska jag meddela någon då?

arrow-down

Ja om du deltar i Rusta & Matcha eller får karriärvägledning hos oss, ska du alltid meddela frånvaro till din handledare och under Mina sidor hos Arbetsförmedlingen.

Måste jag kunna svenska för att använda era tjänster?

arrow-down

Vi erbjuder våra tjänster och utbildningar på flera olika språk, men det betyder inte att 100% av tjänsterna är 100%. Du har däremot rätt till språkstöd. Kontakta ditt lokala kontor för att ta reda på vad just de kan erbjuda dig.