loading animation

Arbetsgivare

Gör dig redo för
framtidens talanger

Personalen är företagets viktigaste resurs och för att ni ska nå era mål behöver ni ha motiverade och kunniga medarbetare. Tack vare vår långa erfarenhet av matchningar kan vi hjälpa er att snabbt hitta medarbetare för era behov idag såväl som imorgon.

Ert behov, vårt jobb

För att matcha er med rätt medarbetare behöver vi förstå era utmaningar och marknaden ni befinner er på. Därför finns vi idag på ett hundratal orter runtom i landet så att vi både kan erbjuda er en personlig kontakt samt god kännedom om den lokala arbetsmarknaden.

Rätt person på rätt plats

Med rätt personer på rätt uppgifter så går det dagliga arbetet inte bara smidigare, ni får även mer tid åt er kärnverksamhet i längden. Tillsammans med oss hjälper vi er att hitta rätt kompetens vare sig ni behöver hyra in eller anställa.

Så hjälper vi er

  • Kostnadsfritt rekryteringsstöd
  • Rätt person på rätt jobb
  • Ökad mångfald och inkludering
  • Anordnar rekryteringsträffar
  • Bemanning eller anställning

Inte bara ett jobb

Vi tror på att alla människor har en plats på arbetsmarknaden. Därför arbetar vi för att alla människor ska få möjligheten att nå sina karriärdrömmar och kunna försörja sig själva. För tillsammans når vi inte bara era mål, vi kan även minska utanförskapet och bidra till en mer inkluderande och jämställd arbetsmarknad. Jobb efter jobb.