top of page
woman-in-red-coat-looking-through-train-window-2021-08-28-23-57-01-utc.jpg

Om oss
Mer än 3 000 personer
har fått jobb.

Eyes4work startades 2018 med målsättningen att tillsammans med lokalt förankrad personal och samarbetspartners skapa effektiva kedjor där utbildning och matchning är delar i den process som leder individen framåt, mot ett nytt jobb eller vidare mot nästa mål.

 

Eyes4work har lokala kontor på olika orter runtom i landet. Tillsammans med våra samarbetspartner utbildar och matchar vi individer mot nya mål inom arbetsmarknad/utbildning

Eyes4work idag & i framtiden

Allt började 2018...

Eyes4works största målsättning är att bidra till ett minskat utanförskap och en större inkludering på arbetsmarknaden. Det gör vi genom att tillsammans med lokalt förankrad personal och samarbetspartners skapa effektiva kedjor där utbildning och matchning är delar i den process som leder individen framåt, mot ett nytt jobb eller vidare mot nästa mål.

 

Vi har lång erfarenhet av matchningsuppdrag och vuxenutbildningen. Vi utgår alltid från individen, dess behov och förutsättningar. Hos oss kan du gå SFI, komvux, matchning mot arbete eller studier samt ta fram en karriärplan så du kommer vidare till ditt nästa steg.

 

Vi finns idag på ett 100-tal orter runtom i landet och varje dag lämnar 8 stycken deltagare våra matchningstjänster för nytt jobb eller en utbildning.

 

Med hjärtat på rätt plats hos oss och våra medarbetare ger vi dig möjligheten att utvecklas och nå nya mål. Tillsammans med oss på Eyes4work tar vi klivet in i din nya framtid. Välkommen till oss!

Eyes4work är sedan 2022 en del av Tranpenadkoncernen

d50bb99c-8efb-45db-aeaf-d6e4503b515a.jpeg
thoughtful-businesswoman-with-hands-clasped-sittin-2021-08-29-00-31-08-utc.jpg
businesswoman-talking-through-earphones-while-sitt-2021-08-29-00-15-45-utc.jpg

Vår vision

Tillhörighet & Inkludering

Eyes4work vill främja tillhörighet och inkludering. Genom att stödja utvecklingen för var och en i samhället som behöver det kan vi tillsammans ta steget mot din nya framtid.

 

Vi vill att alla ska kunna skapa sig sin egen väg framåt i livet men vi vet att en del behöver stöttning i det. Då vill vara ditt förstahandsval då vi erbjuder högpresterande tjänster för att du ska kunna nå fram till varaktigt arbete och egenförsörjning.

 

Vårt uppdrag är att ge alla människor oavsett bakgrund och behov en möjlighet som tar dig vidare till ditt nästa mål och din nya framtid. Tillsammans minskar vi utanförskapet och bidrar till en mer inkluderande arbetsmarknad.

bottom of page