loading animation

Med stöd från Rusta och Matcha: Christians väg tillbaka in i arbetslivet 🙏

Med stöd från Rusta och Matcha: Christians väg tillbaka in i arbetslivet

En framgångssaga inom Rusta och matcha hos oss på Eyes4work
I en tid då arbetslöshet kan kännas som en oöverstiglig utmaning, finns det inspirerande berättelser som påminner oss om att med rätt stöd och möjligheter kan vägen till ett nytt jobb bli betydligt kortare. En sådan berättelse är Christians resa, tidigare arbetslös, men som nu har funnit sin plats som lastbilsmekaniker, tack vare sitt egna driv och Rusta och matcha hos Eyes4work.

Christian hade varit arbetslös i över tre år. Som många andra i samma situation började han tappa hoppet och självkänslan. Han visste att han hade kompetenser och en vilja att arbeta, men saknade rätt riktning och stöd för att hitta en passande anställning. Han skickade CV till flera arbetsgivare men det var alltid svårt att komma fram. Men via Arbetsförmedlingen kom han i kontakt med Rusta och Matcha och valde Eyes4work som leverantör.

Skräddarsydd Stöd och Coaching
Eyes4work erbjöd Christian en personlig coach som hjälpte honom att kartlägga sina färdigheter och intressen. Genom individuella samtal och vägledning kunde de identifiera hans styrkor och de områden där han behövde utvecklas. Christian fick också tillgång till workshops och utbildningar som stärkte hans CV-skrivning och intervjuteknik, något som visade sig vara ovärderligt.

”Det kändes verkligen som att de brydde sig om min framtid och ville se mig lyckas, de hjälpte mig att tro på mig själv igen” säger Christian.

Vägen till Anställning
Genom Eyes4work fick Christian tillgång till ett nätverk av arbetsgivare som var på jakt efter kvalificerade medarbetare. Med hjälp av sin coach kunde han matchas mot jobb som passade hans profil. Idag arbetar Christian som lastbilsmekaniker och trivs mycket bra på sitt nya jobb. Han känner att han har hittat rätt och uppskattar den stöttning han fick genom Rusta och matcha-programmet hos Eyes4work.

”Det känns fantastiskt att ha ett jobb igen, och inte vilket jobb som helst, utan ett där jag känner att jag verkligen bidrar och kan utvecklas,” säger Christian. ”Jag är väldigt tacksam för all hjälp jag fått av Eyes4work”.

Inspirerande Framtid
Christian historia är ett bevis på att med rätt stöd och vägledning kan man övervinna arbetslöshetens hinder. Eyes4work har spelat en avgörande roll i att hjälpa Christian att hitta sin väg tillbaka till arbetslivet, och vi ser fram emot att hjälpa många fler.

Genom att dela Christian berättelse hoppas vi kunna inspirera andra som befinner sig i liknande situationer att ta steget och söka stöd genom Rusta och matcha hos oss på Eyes4work. Tillsammans kan vi arbeta för en framtid där alla har möjlighet att nå sin fulla potential.

Kontakta oss för inskrivning eller mer information 👋