loading animation

Eslöv

KA Nummer:

Eslöv – Rusta & Matcha

Välkommen till vårt kontor på Malmgatan i Eslöv!

Vi utgår alltid från dina ambitioner och mål när vi tillsammans lägger upp en plan för dina framtida mål. Med vår långa erfarenhet av att stötta och hjälpa människor ut i arbetslivet, och att hitta arbetskraft till våra samarbetspartners i Eslöv, ser vi inte bara till att du hittar rätt utan att du når dit så snabbt som möjligt.

Välkommen att höra av dig om du har några frågor!

Kontakta oss

Ida Flink
Regionchef Södra Sverige
076 022 88 43
Haibet Kajil
Handledare
072-404 14 51
Adress
Malmgatan 2,
241 30 Eslöv
Hitta hit
Öppetider
Spontanbesök:
Onsdag kl. 11:00-13:00

Ordinarie öppettider:
Mån-tors: 09.00-13.00
KA Nummer
10072654

Har du rätt till Rusta & Matcha 2?
Vill du välja det här kontoret för tjänsten Rusta & Matcha 2 behöver du uppge Eyes4work och KA-nummer 10072654 när du kontaktar Arbetsförmedlingen.

Välkommen att höra av dig om du har några frågor, vi ser fram emot att hjälpa dig!

Här erbjuder vi följande tjänster

Har du ambitionen men saknar kompetens så erbjuder vi flera olika tjänster för att hjälpa dig att utvecklas och nå dina mål.

Finns det något du undrar över?

Vi har samlat de vanligaste frågorna som vi får skickat till oss.

När kommer mitt välkomstmail?

arrow-down

Vi använder oss av en digital plattform som heter Workbuster och därmed kommer välkomstmailet från Workbuster och inte från Eyes4work. När du har öppnat det står det tydligt att vi har skickat meddelandet. Du behöver skapa ett deltagarkonto i Workbuster för att ta del av information från oss. Följ anvisningarna i välkomstmailet för att välja ett lösenord. Hittar du inget mail från Workbuster i din inkorg kolla skräpposten. Har du svårigheter med att skapa ett deltagarkonto eller inte hittar välkomstmailet överhuvudtaget ber vi dig kontakta regionchefen för den orten du är anvisad till. Kontaktuppgifterna hittar du på vår hemsida under respektive ort.

Vid sjukfrånvaro ska jag meddela någon då?

arrow-down

Ja om du deltar i Rusta & Matcha hos oss, ska du alltid meddela frånvaro till din handledare och under Mina sidor hos Arbetsförmedlingen.

Måste jag kunna svenska för att använda era tjänster?

arrow-down

Vi erbjuder våra tjänster och utbildningar på flera olika språk, men det betyder inte att 100% av tjänsterna är 100%. Du har däremot rätt till språkstöd. Kontakta ditt lokala kontor för att ta reda på vad just de kan erbjuda dig.

Kan jag delta i Rusta & Matcha på distans?

arrow-down

Vi som extern leverantör till Arbetsförmedlingen arbetar utifrån ett avtal med dem. I avtalet för Rusta & Matcha specificeras att tjänsten kan bedrivas delvis på distans men att vissa obligatoriska moment kräver närvaro på våra kontor. Exempel på dessa är individuella utvecklingsmöten och gruppaktiviteter. Du kan räkna med minst ett tillfälle i veckan på plats men detta kan variera utifrån ditt behov av stöd och vägledning.

För vem är Rusta och Matcha till för?

arrow-down

Rusta och matcha är en arbetsmarknadsinsats från Arbetsförmedlingen, och ett program som finns till för dig som behöver extra stöd i ditt jobbsökande eller i att hitta en utbildning.

Vad är Rusta och Matcha?

arrow-down

Rusta och matcha är en tjänst där Arbetsförmedlingen tillsammans med olika rusta- och matchaleverantörer hjälper arbetssökande att komma ut i arbete, eller påbörja reguljära studier på så kort tid som möjligt.

Varför ska jag välja just Eyes4work?

arrow-down

Vi tycker att alla har rätt till ett jobb eller utbildning för att kunna skapa sig en meningsfull tillvaro. Tillsammans fokuserar vi på din utveckling och har verktygen som hjälper dig att förverkliga dina drömmar och snabbt ta dig ut i arbetslivet.