top of page

Rusta Och Matcha 2
Den snabbaste vägen till ett jobb eller utbildning

Det finns en plats för alla på arbetsmarknaden. Genom Rusta & Matcha 2 kan vi erbjuda dig stöd och en plan för att så snabbt som möjligt komma ut i arbete eller påbörja studier.

Vad är Rusta & Matcha 2?

Rusta och matcha är en tjänst som vi tillhandahåller på uppdrag av Arbetsförmedlingen. Tjänsten är till för dig som behöver en extra hjälpande hand för att komma in på arbetsmarknaden och inkluderar de verktyg du behöver på vägen till ett nytt jobb.

Hos oss får du

Undersöka & formulera dina styrkor,
förmågor & egenskaper

Kunskaper om arbetsmarknaden

Hjälp att skriva CV, personligt brev & att träna på arbetsintervjuer

Hitta dolda jobben & ta kontakt med arbetsgivare

Studie & yrkesvägledning

Kortare utbildning

Språkstöd

Karriärvägledning

  1   Besök Arbetsförmedlingen.se

Det är Arbetsförmedlingen som avgör om du har rätt till Rusta & Matcha 2 samt vilken nivå av tjänsten du behöver. Är du aktuell för att delta så ska du inom fem arbetsdagar meddela Arbetsförmedlingen vilken leverantör av tjänsten du önskar.

  2   Välj Eyes4work som partner

På Arbetsförmedlingen får du en lista på företag som arbetar med Rusta & Matcha 2. Nu är det viktigt att du väljer en leverantör som passar just dina behov. Vill du ta klivet mot ditt nästa jobb tillsammans med oss så väljer du oss som partner. Det gör du genom att ange KA-numret på Arbetsförmedlingen.se.

  3   Vi bokar in ett datum

Tillsammans planerar vi för att hitta ett jobb eller utbildning som passar dig så snabbt som möjligt. Tjänsten deltar du i under sex månader och skulle du behöva mer tid kan det utökas med ytterligare en period vid en utvärdering.

Kontakta oss

Krom Kontaktformulär
bottom of page