loading animation

Hitta vägen till ditt mål

Karriärvägledning är ett program för dig som är osäker på vad du vill eller kan arbeta med och är inskriven på Arbetsförmedlingen. Vi hjälper dig att göra en långsiktig plan för att hitta en utbildning eller arbete som passar just dig.

Så hjälper vi dig

Syftet med vår karriärvägledning är att ge dig en klar och vägledande karriärplan som tar dig steg för steg mot dina framtida mål. Tillsammans med din handledare och studie- och yrkesvägledare går vi igenom dina tidigare erfarenheter, kompetenser samt intressen för att forma en plan.

Skulle du vara intresserad av vidare studier, hjälper vi dig givetvis att hitta rätt bland olika skolor och utbildningar.

Hos oss får du

  • Karriärvägledningssamtal med studie- och yrkesvägledare
  • Jobbcoach som vägleder och hjälper dig genom hela processen
  • Fördjupad kunskap om olika branscher och yrken
  • Lära dig hur arbetsmarknaden fungerar grundligt
  • Kunskap om stress och hälsa för ett hållbart arbetsliv
  • Gå på studiebesök och träffa både företag samt skolor
  • Planera för framtiden och upprätta en karriärplan
  • Stöd i att gå vidare med din karriärplanering

Finns det något du undrar över?

Vi har samlat de vanligaste frågorna som vi får skickat till oss.

Hur gör jag om jag är intresserad av karriärvägledning?

arrow-down

Vill du delta i karriärvägeldning hos oss på Eyes4work behöver du vara inskriven på Arbetsförmedlingen. På vår hemsida finner du de orter där vi erbjuder Karriärvägledning runt om i Sverige. Bor du på någon av dessa orter rekommenderar vi dig att ta kontakt med Arbetsförmedlingen och efterfråga tjänsten Karriärvägledning.

När börjar min karriärvägledning?

arrow-down

Har du blivit anvisad till karriärvägledning hos oss på Eyes4work via Arbetsförmedlingen kommer du att få ett välkomstmail ca en vecka innan ditt startdatum. I detta mail finner du all information om din startdag som exempelvis datum, tid och plats. Utöver detta får du även kontaktuppgifter till personalen som arbetat på just det kontor du blivit anvisad till.

Måste jag kunna svenska för att använda era tjänster?

arrow-down

Vi erbjuder våra tjänster och utbildningar på flera olika språk, men det betyder inte att 100% av tjänsterna är 100%. Du har däremot rätt till språkstöd. Kontakta ditt lokala kontor för att ta reda på vad just de kan erbjuda dig.